در این آموزش ها یک قسمت به نام Chocolate Mousse Trifle وجود دارد که شرح دستور پخت یک غذا هست. این آموزش برای کسانی که آشپزی می کنند و از روی منابع اصلی می خواهند آشپزی را یاد بگیرند بسیار مفید است و یادگیری این مکالمه دستور پخت غذا می تواند به آن ها کمک کند. و یکی دیگر از آموزش زبان انگلیسی مفید برای یادگیری مکالمه “چگونه کتاب می تواند ذهن شما را باز کند قسمت دوم”  است که می توانید از فایل ویدئو این آموزش نیز استفاده کنید.

در این آموزش ها به موضوعات عمومی مثل آشپزی می پردازد و شما می توانید با اینگونه مکالمات کاربردی آشنا شوید.

Easy Cofee
در حال بارگذاری ویدئو آموزشی...
فارسی:

۵قاشق چای خوری قهوه فوری
از قهوه بدون شکر و خامه استفاده کنید.
آب گرم ذرات قهوه را آب می کند نگران ذرات درشت قهوه نباشید.
اهمیتی ندارد که چه نوع شکری باشد اگر میزان شکر کم باشد شکل فومی به خود نمیگیرد پس به اندازه کافی اضافه کنید
برای فومی شدن باید آب جوش باشد
وقتی آب سرد شود فوم با سرعت پایین تری درست می شود
و اگر هم آب زیادی بریزید زمان زیادی طول خواهد کشید
پس به اندازه کافی آب به آن اضافه کنید
شروع به هم زدن با همزن دستی کنید
تا زمانی که مقدار مواد کم شود. برای هم زدن بهتر است از کاسه استفاده کنید
به صورت دایره وار هم بزنید تا هوا وارد آن شود
حدود دو دقیقه
حدود پنج دقیقه
بعد از تقریبا هشت دقیقه تمام می شود
وقتی آن را رها کنید بخشی در ظرف می ماند این یعنی ماده شما آماده است
من فکر میکنم پر کردن دو سوم شیر و یک سوم فوم کافی باشد

انگلیسی:

۵ teaspoons of instant coffee powder: use one without sugar and creamer.
Since hot water melts coffee particles, don’t worry about coarse coffee.
It doesn’t matter what kind of sugar it is and if the amount of sugar is too small, it will not foam well, so add enough.
You should use very hot water to make the foam rise quickly. When the liquid cools, the foam will be made very slowly.
If there is too much water, it will take a long time to foam. Only add enough to melt the coffee.
Start stirring by hand whisk!
Since the amount of liquid is small, you must tilt the bowl to whip it so that you can whip it well.
Stir while drawing a large circle to add the air in the liquid
About 2 minutes
About 5 minutes
About 8 minutes later … Almost done !!
When you drop it, the marks remain intact, you are done.
I think it’s a good balance to pour 2/3 of the milk and 1/3 of the foam

Chocolate Mousse Trifle
در حال بارگذاری ویدئو آموزشی...

فارسی:

بیسکوییت ۸ – ۱۰ عدد
شکلات نیمه شیرین ۱۰۰ گرم
آب در حال جوشیدن
خامه هم زده سرد ۳۰۰ میلی لیتر
۵۰ میلی لیتر از آن را استفاده می کنیم
شکلات باید کاملا آب شود
اجازه می دهیم تا سرد شود
ما بقی ۲۵۰ میلی لیتر را اضافه می کنیم
نصفی از خامه را برمی داریم
تا زمانی که به خوبی یکدست شود، هم میزنیم.

انگلیسی:

biscuit 8 – 10 pieces
semi-sweet chocolate 100 grams
simmering water
whipping cream chilled 300 ml
take 50 ml
chocolate completely melts
let it cool
rest of the 250 ml cream
take half of the whipped cream
mixed until combined

Fried Mac-n-Cheese Sticks

این محتوا تنها برای کاربران دارای اشتراک ویژه است. با تهیه اشتراک ویژه به همه محتواهای آموزشی سایت دسترسی خواهید داشت.

تهیه اشتراک ویژه

Yummy Food

این محتوا تنها برای کاربران دارای اشتراک ویژه است. با تهیه اشتراک ویژه به همه محتواهای آموزشی سایت دسترسی خواهید داشت.

تهیه اشتراک ویژه

چگونه کتاب می تواند ذهن شما را باز کند قسمت دوم

این محتوا تنها برای کاربران دارای اشتراک ویژه است. با تهیه اشتراک ویژه به همه محتواهای آموزشی سایت دسترسی خواهید داشت.

تهیه اشتراک ویژه